LITERATURHAUS A.m.b.a.    Møllegade 7    DK-2200 København N    CVR-nr: 37375411

Literaturhaus i københavn

forside.jpg

LiteraturHaus er Danmarks eneste litteraturhus. I en nedlagt kirke på Nørrebro i København finder du litteraturens tiltrængte hjemsted - et samlingspunkt for forfattere, kritikere, litterater, studerende og i det hele taget alle, der holder af at beskæftige sig med litteratur. Kom tæt på litteraturen og oplev også musik, film og kunst etc. i litteraturens eget hus.


LiteraturHaus byder velkommen til en lang række arrangementer, festivaler, debat- og læseklubber, koncerter, litteraturcaféer, litterære selskaber og foredrag. God fornøjelse!


LiteraturHaus er ved at undergå en meget stor forandring. Der er kommet en ny, ung kunstnerisk ledelse og alt vil gentænkes: rummene, arrangementerne, ambitionerne.
Det bliver mere kreativt og friskt og tværæstetisk, og der kommer til at ske meget i huset, fx performances, workshops, seminarer, saloner, udstillinger og filmvisninger. Men litteraturen vil stadig være hovedåren. Som led i denne proces har vi udført en undersøgelse, med hvilken vi vil kortlægge kulturbehov og opfattelser af LiteraturHaus. Det er anonymt og går meget hurtig, og det sker her:

>> HURTIG UNDERSØGELSE I FORBINDELSE MED FORNYELSEN AF LITERATURHAUS <<
På forhånd tusind tak!OBS: Hvis du vil kontakte ledelsen, skriv til Tina My på mail: projekt@literaturhaus.dk

//

ATT: If you want to get in touch with the staff, you can write Tina My at projekt@literaturhaus.dkKOMMENDE ARRANGEMENTER I LITERATURHAUS

EventDatoTid
Avatars og følelser19.01.2017kl.19-24Læs mere


Se alle arrangementer her