fbpx

Akustisk koncert: Hjertestøj vol. 1

Hjertestøj er et tilbagevendende arrangement på LiteraturHaus, hvor du kan opleve akustiske intimkoncerter med spirende danske sangskrivertalenter. Husets gamle smukke rum sætter rammen for en række aftener i poesiens, melodiens og musikkens tegn. Der er fokus på det danske sprogs mange udtryksformer og kringelkroge og du vil blive taget helt med ind bag facaden, og opleve nye og gamle sange skrællet helt ned til deres simpleste udgangspunkt.

Med:
Tidemand
Marc Facchini
Peter Amoras

Tid: 15. september kl 19:00
Billetter: 80 kr. Kan købes her

Tidemand
Tidemand er en Københavnsk sangskriver og guitarist, der fortæller sine historier fra bunden af samfundet. Der skrives frit om kærlighed, filosofi, traumer, misbrug, sociale stigma og om det at rejse sig fra en hård tur gennem et hæsblæsende ungt liv. Musikken er melankolsk og ligefrem Indie og singer/songwriter med øje for en poesi der opstår i krydsfeltet mellem det glemte danske sprog, storby-slang og nutidige eksistentielle, romantiske og politiske emner.
I front for projektet finder vi Emil Riishøj Jantzen, der tidligere har haft sin gang i Indie rock bands på den danske undergrundsscene og som en af gadens troubadourer i det Københavnske gadebillede.

Marc Facchini
Siden 2010 har Marc Facchini fortryllet sit publikum med sine moderne psykedeliske visesange. Uanset om scenen er en stor festival eller en lille dagligstue, så er Facchini’s sange en invitation ind i det ukendte, med tradition i den ene hånd og innovation i den anden. I januar 2020 udgav han sit fjerde soloalbum, ‘Ind I Evigheden’.

Peter Amoras
Peter Amoras er en ung prisvindende sangskriver og musiker.
Han er blevet bemærket på sin særegne stemme og følelsesfulde fortællinger om fx kærlighed, venskab, frygt og forandring. Musikken smelter ind i ordene, og ordene smelter ind i musikken. Sangskriverens debutalbum ‘Dagens Lys’ har modtaget flotte anmeldelser hos både GAFFA, Side 33 og GFR.

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »