fbpx

Audiowalk: Nattens Pibere

Tag med ud på en fascinerende audiowalk der starter ved LiteraturHaus og tager dig med ud i natten. Nattens Pibere er en eksperimenterende musikdramatisk forestilling og audiowalk, inspireret af Nis Petersens digtsamling af samme navn.
Nis skrev Nattens Pibere for 100 år siden, mens han boede som hjemløs i de Københavnske gader. Forestillingen følger i hans spor, hvor vores musiker guider gennem de samme gader for at synge om byen mens du gennem høretelefoner lytter til stemmerne af hjemløse fra København der læser digtene op og fortæller deres egne historier om at leve på gaden idag. Det er to verdener med 100 års mellemrum der mødes i ren musikalsk poesi.

Tid: 16.9. 17.9. 18.9. og 22.9. 23.9. 24.9. og 25.9.
Afgang fra LiteraturHaus to gange om dagen kl. 18:00 og 21:00.
Billetter: kan købes her

Forestillingen forgår udenfor

Tag med ud i byen mens mørket sætte sig i gaderne, mens mørket sætter sig i dig. Læg mærke til nattens pibere, til alle de glemte kræ der dukker op, når solen dukker sig under horisonten, og dagens ansigter forandrer sig, til forvrængede masker. Få fortalt en historie fra samfundets underside, fra de karakterer der ofte bliver glemt, når historien gøres op.

Teater Ord/Blindt fortæller gennem Nis Petersens “Nattens Pibere” om hjemløsheden, fra før der var noget der hed Velfærdssamfund, fra før der var et håb om et liv efter hjemløshed, stofmisbrug og armod. Nattens Pibere blev udgivet i 1926, efter at Nis Petersen selv som hjemløs vagabond var begyndt at skrive digte, om det han oplevede.

Praktisk information:
Da forestillingen forgår udenfor, anbefales påklædning der tilpasses vejrforholderne. Med mindre der andet oplyses, aflyses forestillingen ikke grundet eksempelvis regnvejr. Grunden forestillingsformat er forestilling ikke egnet til gangbesværede. Pga. trapper på ruten kan du som kørestolesbruger ikke deltage i hele ruten.

Medvirkende: Rasmus Rhode
Instruktør: Jeremy M. Thomas
Idé: Rasmus Rhode
Producent: Teater Ord/Blindt
Arrangør: Teater Ord/Blindt