Er du kultur- og litteraturbegejstret? og vil du gerne formidle denne begejstring?

Så er der mulighed for at blive kulturpraktikant i det nye LiteraturHaus. 
Her vil du få indblik i den daglige og langsigtede drift af et kulturhus, og du vil indgå i processen fra ide til afvikling, hvor dine egne ideer kan føres ud i livet. 

Den nye kunstneriske ledelse, som du vil blive en del af, befinder sig i den virkelig sjove, men også udfordrende opstartsfase, hvor der er travlt og hvor der er masser af spændende ideer på tegnebrættet. Derfor flyder arbejdsopgaverne også sammen, men du kan for eksempel være med til at udvikle og afvikle husets kunstneriske indhold: seminarrækker, talks, oplæsninger, workshops, udstillinger, filmvisninger og hvad vi ellers kan finde på. Og du kan hoppe med på nogle af husets og gadens tilbagevendende arrangementer, såsom Lyse Nætter, Reverse: Københavns Internationale Poesifestival og LiteraturCafé. 
Disse processer vil blandt andet indeholde udformning af fondansøgninger, kommunikation med kunstnere, praktisk organisering, pressearbejde og aktivitet på de sociale medier.

Vi forventer, at du vil bidrage med 15-20 arbejdstimer om ugen, og praktikken er ulønnet.
Vi søger i øjeblikket praktikanter, der kan starte hurtigst muligt. Du kan sende din motiverede ansøgning med CV til ariane@literaturhaus.dk