fbpx

Copenhagen Jazz Festival: Per Aage Brandt/Karsten Vogel Kvartet

Koncert ‘The Art of Quarrelling’ + oplæsning ved Per Aage Brandt + fællessang med genialt akkompagnement. Alt sammen i anledning af antologien ‘Skænderier’ (red. Per Aage Brandt og Gorm Rasmussen) og Copenhagen Jazz Festival.

Det er over 50 år siden, Per Aage Brandt og Karsten Vogel første gang indspillede sammen inspireret af jazzen fra de tidlige 60ere. Senere skiltes deres veje, men efter årtusindeskiftet genoptog de det musikalske samarbejde, som resulterede i udgivelsen “Cry” i 2016. Her svæver John Tchicais sjæl rundt over det hele, ligesom Ornette Coleman kan spores. Andre gange føles Albert Aylers tilstedeværelse. Det er ekstatisk jazz og smukke passager i en ikonisk stilramme.

Det genoptagne makkerskab resulterede også i koncerter i Frankrig, København og sågar Bent J. , hvor de fascinerede tilhørerne med gennemført melodisk avantgardejazz.

Tid: Onsdag 7. juli klokken 18.00
Billetter: 80 kr i døre
n

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »