fbpx

Kom til minikoncert med Bisse og bliv klogere på fremtidens energi.
Hvad bliver der egentlig debatteret i de fine københavnske saloner?
Inspireret af 1800-tallets litterære saloner, inviterer vi kunstnere, filosoffer, debattører, forfattere og eksperter til at give et alternativt perspektiv på tre af valgets temaer.
Vær med i LiteraturHaus d. 18. oktober til koncert med Bisse og debat om ATOMKRAFT.
Alle, der er født før 1970’erne, er vokset op med kampagner mod atomkraft stærkt præget af billeder, dystopier og protestsange. Men er stemningen ved at ændre sig?
Stigende priser og faldende forsyningssikkerhed har gjort diskussionen aktuel i både Sverige og Tyskland. I Danmark vil flere borgerlige partier have atomkraft på dagsordenen, og for første gang er der flere danskere, der siger ja end nej til den kontroversielle energikilde.
Men erhvervsliv og videnskabsfolk er stadig skeptiske over for kernekraft i en dansk kontekst.Hvordan skelner vi mellem videnskab og kampagner, når begge sider hævder at have fakta på deres side? Og hvad gør egentlig, at vi opfatter noget energi som klimavenligt og andet som kulsort?
Politikens Lars Dahlager er vært, og du kan møde ekspert i adfærdsdesign Morten Münster, kvinden bag det ikoniske “Atomkraft? Nej tak” logo, Anne Lund, generalsekretær i Green Peace Norden, Mads Flarup Christensen og frivillig i foreningen Atomkraft Ja Tak Morten Nygaard.
Det er GRATIS at deltage, men tilmeld dig via linket for at være sikker på at få en plads. Klik Her

Tid: Tirsdag 18. oktober kl. 19.30, dørene åbner kl. 19.00.
Billet .Der er også muligt at få en billet i døren, hvis der er ledige pladser.