fbpx

FOF København præsenterer Krimi og cocktails: Katrine Engberg

Mød fornyeren Katrine Engberg over en drink
Det kræver mod at gå imod strømmen, mod at lægge en succes-serie ned, når den er blevet solgt til 28 lande, været nomineret til et hav af priser. Men det mod har Katrine Engberg!
Til september lancerer hun nemlig en hel ny krimiserie, hvor flugt, forsoning og skæbne er bærende temaer. Mere tør vi ikke afsløre nu.

Som tidligere danser har Engberg taget sin elegance ind i sproget, og med sin sans for plot fører hun sin læser gennem en fængslende koreografi. Katrine Engberg er en mester i at fortælle, så kom og få indblik i hendes nye verden.

Til »Krimi og cocktails« får vi en drink sammensat af en yndlingskrimiforfatter, der fortæller om forbilleder, mord og proces, så du bliver inspireret til flere læseoplevelser.
Din værtinde er Stephanie Caruana, forfatter, journalist og krimi-aficionado.
Efter arrangementet er baren åben og det muligt at blive hængende og tale endnu mere krimi.

Tid: torsdag 10 november kl. 19
Billetter: 270 kr
på FOF

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »