fbpx

Litteraturdagen præsenterer fire aktuelle forfattere fra både Danmark og udlandet, og er åben for alle med interesse for jødiske vinkler på litteratur, historie, filosofi og livsstil.

FORFATTERE:
MIRJAM CAPELLE – har udgivet Min Sjæls Vandmærke – en sanselig og poetisk historie om jødiske rødder og de historier og traumer, forfatteren bærer med sig. Forfatteren er uddannet psykolog, men alligevel tog det næsten 50 år at få sat ord på traumerne.

SIMON KRATHOLM ANKJÆRGAARD – der har skrevet flere anmelderroste historiske bøger – vil fortælle om sin nye bog om redningen af de danske jøder i oktober 1943 og de nye kilder og vinkler, der er dukket op i den forbindelse.

SAMUEL RACHLIN – vil tale om sine forældres bog, 16 år i Sibirien, der netop bliver genudgivet på Gyldendal med et nyt forord – og om hans bøger Jeg Putin og Bag den kolde krigs tåger, hvor han forudså udviklingen i Rusland længe før invasionen i Ukraine.

RICHARD ZIMLER – den amerikanske forfatter vil tale om sit omfattende forfatterskab, der kredser om jødiske emner, ikke mindst fra den sefardiske verden og Portugal, hvor han selv er bosiddende.

Tid: Søndag 9. oktober 2022, Kl. 12.30 – 16.30
Billet :100 kr inkl. kaffe, kage, vand
Kræver forhåndstilmelding på jacob@jkfestival.dk MobilePay 43662 med angivelse af navn og antal.