fbpx

Den norske sinfonietta Insimul inviterer til en forrygende koncert sammen med Gustav Johansson og Bjarte Engeset på konsert LiteraturHaus i København. Dirigent Bjarte Engeset leder os igennem aftenens hovedværk Eight Songs for a Mad King. Dette er fortællingen om Kong George III, der i starten af sin regeringstid tegnede til at blive en god konge, men blev syg med porfyri, demens og skizofreni. Isoleret fra alle, låst inde i et fugletårn af sin egen søn og nu både døv og blind, gik den store konge fra genial til gal. Et værk, der i sin udførelse kræver en helt unik sangteknik.

På programmet er også værket GBG Hardcore av Jakob Glans – et eksplosivt stykke med en ekstrem energi. Danske Per Nørgård er repræsenteret med værket I Ching, The gentle, the Penetrating, et slagtøjsstykke hvor skåle udgør musikkens ”sang”. Sidst men ikke mindst indgår en uropførelse på programmet i form af Connor McLeans værk fra 2022, som er tilegnet Gustav Johansson.

Koncerten er en del af Insimuls Danmarksturné, hvor de kommer direkte fra Aalborg operafestival aftenen inden. Gå ikke glip af denne unikke koncert fra et ungt og fremadstormende ensemble.

Tid: 14. august kl. 19:00
Billetter: 90 – 180 kr
. på Billetto

Medvirkende:
Insimul Sinfonietta

Gustav Johansson, bas
Bjarte Engeset, dirigent
Koreograf: Rob Hesp
Instruktion: Helga Guren og Anne Sofie Keller Brandsborg
Foto: Rob Hesp

Koncerten er støttet af Stavanger kommune og Norsk kulturråd.