fbpx

Koncert: VJ Classic 2021. 100 år Astor Piazzolla

Lyt med når argentinsk tangomusik fylder vores sal i LiteraturHaus. Aftnen hylder den argentinske komponist og orkesterleder Astor Piazzolla, der som led af egen ensembler gjorde tangoen til koncertmusik.

VJ Classic 2021 fejre 100-året for Astor Piazzolla’s fødselsdag i LiteraturHaus og præsentere nogen af hans værker, som er en unik blanding af klassisk musik og argentinsk tangotradition. Det er Piazzolla Quintet Ensemblet, der spiller for os.

Line-up
Piazzolla Quintet Ensemble:
Jose Valente – akkordeon
Adrian Dima – violin
Jakob Artved – elektrisk guitar
Filip Strauch – klaver
Lorenzo Botti – kontrabas

Tid: Torsdag 16. september klokken 19.00
Billetter: kan købes her

Minifestivalen afholdes 16.-18. september 2021. Den 16. i Litteraturhaus, 17. i Christiania Jazz Club og den 18. september i den Sorte Diamant.

VJ Classic afholdes som live-koncert med live-visualiseringer projekteret op på storskærm. Det er Piazzolla Quintet Ensemblet, som gennemfører festivalen, og ensemblet har samme besætning som Piazolla’s originale ensemble havde. Ved at kombinere live-musik med live-visualiseringer håber VJ Classic på at kunne skabe en unik og anderledes koncertoplevelse, hvor alle musikelskere vil få mulighed for at nyde og opleve denne særlige musikstil i nye rammer.

Program
Kl. 19 Introduktion til Astor Piazzolla og hans musik ved Jose Valente.
Kl. 19:30 koncert

Astor Piazzolla
Romanze del Diablo
Adios Nonino
(Piazzolla Quintet Ensemble)

Camille Saint-Saëns
Danse Macabre

Pause

Astor Piazzolla
Primavera Porteño (Forår)
Verano Porteño (Sommer)
Otoño Porteño (Efterår)
Invierno Porteño (Vinter)

Milonga del Ángel
La Muerte del Ángel
(Piazzolla Quintet Ensemble)

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »