fbpx

Lyt med når argentinsk tangomusik fylder vores sal i LiteraturHaus. Aftnen hylder den argentinske komponist og orkesterleder Astor Piazzolla, der som led af egen ensembler gjorde tangoen til koncertmusik.

VJ Classic 2021 fejre 100-året for Astor Piazzolla’s fødselsdag i LiteraturHaus og præsentere nogen af hans værker, som er en unik blanding af klassisk musik og argentinsk tangotradition. Det er Piazzolla Quintet Ensemblet, der spiller for os.

Line-up
Piazzolla Quintet Ensemble:
Jose Valente – akkordeon
Adrian Dima – violin
Jakob Artved – elektrisk guitar
Filip Strauch – klaver
Lorenzo Botti – kontrabas

Tid: Torsdag 16. september klokken 19.00
Billetter: kan købes her

Minifestivalen afholdes 16.-18. september 2021. Den 16. i Litteraturhaus, 17. i Christiania Jazz Club og den 18. september i den Sorte Diamant.

VJ Classic afholdes som live-koncert med live-visualiseringer projekteret op på storskærm. Det er Piazzolla Quintet Ensemblet, som gennemfører festivalen, og ensemblet har samme besætning som Piazolla’s originale ensemble havde. Ved at kombinere live-musik med live-visualiseringer håber VJ Classic på at kunne skabe en unik og anderledes koncertoplevelse, hvor alle musikelskere vil få mulighed for at nyde og opleve denne særlige musikstil i nye rammer.

Program
Kl. 19 Introduktion til Astor Piazzolla og hans musik ved Jose Valente.
Kl. 19:30 koncert

Astor Piazzolla
Romanze del Diablo
Adios Nonino
(Piazzolla Quintet Ensemble)

Camille Saint-Saëns
Danse Macabre

Pause

Astor Piazzolla
Primavera Porteño (Forår)
Verano Porteño (Sommer)
Otoño Porteño (Efterår)
Invierno Porteño (Vinter)

Milonga del Ángel
La Muerte del Ángel
(Piazzolla Quintet Ensemble)