fbpx

Søndag den 10. oktober 2021 er der gratis dobbeltkoncert i LiteraturHaus! Lyt til danske og engelske sange og nyd stemningen i LiteraturHaus.

Koncert 1 kl. 15.00 – 15.45 Martin og Frank
Koncert 2 kl. 16.15 – 17.00 Julie Sunflower

Tid: 10. oktober kl. 15.00 – 17.00 (dørene åbner kl.14.30)
Entre: Gratis

KONCERT 1: Martin Roy Wade og Frank Gerhard Massa – I Aksel Schiøtz´ fodspor – akustisk sang og guitar.

Martin og Frank vil her præsentere en række danske sange af Adam Oehlenslaeger, J.P Jacobsen, Victor Bendix og Carl Nielsen. Martin udtaler: “Frank og mig nærer en stor kærlighed til poesien, sproget, melodien, harmonikken, formen og romantikken i disse sange. Vi elsker det enkelte format, duoformatet, med akustisk sang og akustisk guitar. Jeg plejer at kalde det ‘at vi synger og spiller økologisk’. Det udfordrer os og er på mange måder nøjagtig essensen af sanggerningen og guitargerningen. Helt ind til kernen af fagligheden. Og så elsker vi at spille sammen.”

KONCERT 2: Julie Sunflower

Julie Sunflower spiller en buket af sine sange, der handler om naturen, kærligheden og de store spørgsmål til livet. Julie blander historier, poesi og musik til sine koncerter, og synger altid sange fra hjertet og med humor. Genren er singer-songwriter krydret med lidt jazz og folkemusik. Sangene er på dansk og på engelsk. Albummet “The Red Balloon” udkom i 2020.