fbpx

Pangaia og Udsyn inviterer til en aften i den moderne jazzmusiks tegn på LiteraturHaus.

Pangaia er et ungt jazz band fra København, der undersøger hvordan improvisatorisk musik kan bruges til skabe samhørighed og dialog mellem mennesker. Uden særlig hensyntagen til specifikke genrer forsøger de at skabe et opløftende, nysgerrigt og ærligt bud på hvordan improvisatorisk musik kan lyde i det 21. århundrede. Med inspirationer fra bl.a. Avishai Cohen, klassisk jazz og hiphop byder de på et urbant og dog sofistikeret udtryk.

Udsyn er et ungt instrumental band, der skriver musik med inspiration i nordisk jazz og filmiske lydflader. Melodierne er drivkraften i de stemningsfulde klange, og musikken kommer for alvor til live, når sammenspillet og improvisationerne udfolder kompositionerne på scenen.
Bandet består af fire musikere, der kommer fra hver deres hjørne af den danske musikscene, og som mødes i Udsyn med henblik på at eksperimentere, improvisere og komponere musik inspireret af mange forskellige stilarter og stemninger.

Udsyn udgav i januar 2022 debut-EP’en ’Hvilken Som Helst Dag’, som af JazzNyts Niels Overgård blev kaldt en “en god debut-EP, der varsler om nye tider i dansk jazz.”

Tid: 5. juli. Dørene åbner kl. 19.
Koncerterne starter kl. 20.
Billetterne koster 65 kr. og købes i døren!