fbpx

Vores allerførste Læsefest bliver fredag d. 4. marts, og vi glæder os meget til at fejre og læse og grine over og tænke over Rolf Sparre Johansens lysende digtsamling Lysets jord. Det bliver en aften med oplæsning, interview, musik, leg – og naturligvis DJ & FEST. 

Planen for aftenen ser nogenlunde sådan her ud: 

19:00: Dørene åbnes
19:30: Oplæsning: Rolf Sparre Johansen
19:45: Samtale med Rolf Sparre Johansen
20:00: PAUSE
20:20: Poetiske løjer + guest star + TOMBOLA
20:50: Præsentation af næste bog
21:00: DJ vender gamle plader og bartendere fikser friske drinks
23:59: De sidste gæster bliver smidt ud i den tidlige forårsnat

Arrangementet bliver afholdt i LiteraturHaus
Vi åbner dørene kl 19:00
Gratis entré for medlemmer af Læsefest, 50 kr. i entré for andre.
Køb billet her

Hvad er LæseFest?

Mikrofest og LiteraturHaus præsenterer LÆSEFEST – en bogklub med bøger fra de små kvalitetsforlag.

Seks gange i 2022 åbner vi dørene til en fest for litteraturen, hver gang med interview med en aktuel forfatter + musik, leg, DJ og fest.

Du kan blive medlem af LæseFest og modtage de seks bøger med posten og få gratis adgang til arrangementerne. Og masser af andre fordele.

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent faktisk en klub: Et læsende fællesskab. Og selvfølgelig også en distributionskanal og et godt tilbud. Kun med bøger fra de små kvalitetsforlag.

Medlemskab af LæseFest

For 79 kr. om måneden får du 6 udvalgte bøger om året, gratis og med fri fragt, altid 20 % rabat på alle bøger på Mikrofest, gratis entré til 6 LÆSEFESTer i LiteraturHaus og meget mere.

Læs mere og køb medlemskab på Mikrofest.dk

Om Lysets jord

Lysets jord er en bog om at bevæge sig: gennem året, der går, og tiden, der nærmest står stille. I kædesting danner bogens sætninger en vaklende, alvorlig og sommetider lykkelig passage gennem dage så langstrakte som motorveje, pizza i parken, arbejdsløshed, angst og håb.

Rolf Sparre Johanssons fjerde bog er en sitrende række digte, som med humor og klarsyn står som en række enestående billeder på, hvordan det er at være uden for samfundets fællesskab og i stedet søge forbindelser til naturen.

Rolf Sparre Johansen (f. 1985) debuterede i 2015 med den anmelderroste digtsamling Søvn og har efterfølgende udgivet digtsamlingerne Begravelse (2016) og Piedestal (2018).