fbpx

Kom med på litterær vandretur med kinesisk avantgarde-poesi + fredagsfest: Alle er velkomne.

Til Læsefest #4 har vi kinesisk avantgarde-poesi på programmet, og vi glæder os helt vildt til at komme på en særlig guidet tur med oversætter og digter Sidse Laugesen, der for nylig har oversat tre kinesiske digtsamlinger samt et essay om kinesisk avantgardedigtning. Mød også Simon Kristensen fra forlaget Korridor, som har udgivet de 4 banebrydende værker.

PROGRAM
18.30: Dørene åbner
19.00: Poetisk vandretur med oversætter Sidse Laugesen, startsted: LiteraturHaus
20.00-: I LiteraturHaus: Poetisk tombola med vilde bogpræmier, fredagsbar & fest

Entré: Gratis for medlemmer af Læsefest, 50 kr. i entré for andre.
Tid: 12. august kl. 18.30

Om Læsefest

Læsefest er en bogklub, der hver anden måned sender en bog (eller flere) til vores medlemmer.

Bøgerne er valgt af Læsefest-redaktionen, som består af Ditte Marie Nesdam-Madsen, Jon Auring Grimm og Lea Fløe Christensen plus Erik Sølvsteen og Thorkil Jacobsen fra LiteraturHaus og Lars-Emil Foder og Christel Sunesen fra Mikrofest.

I Læsefest vil vi gerne overraske og overraskes – og udfordre den litteratur, der ellers altid er på plakaten. Det synes vi, der er brug for. Derfor kan den udvalgte bog uden tøven være en ny digtsamling, en overset romanperle gravet frem fra glemslen, en debut, en graphic novel osv osv.

Tilmeld dig Læsefest:
Kun 79 kr./md., 6 udvalgte gratis bøger om året, 20 % rabat på ALLE bøger på Mikrofest, gratis entré til Læsefester i Literaturhaus osv.! – se mere på mikrofest.dk