fbpx

Læsefest Podcast: Rolf Sparre Johansson

Velkommen til podcast-afsnit nummer 1 fra LÆSEFEST, en bogklub og et fællesskab for kvalitetslitteratur fra mikroforlag.

Hver anden måned udvælger bogklubben LÆSEFEST en ny bog, som sendes til alle medlemmer. Den aktuelle forfatter/oversætter kommer på besøg i LiteraturHaus til LÆSEFEST LIVE, hvor både vinen og samtalen flyder. Samtalen – ikke vinen – kan du opleve i denne podcast.

I dette afsnit er digter Rolf Sparre Johansson i samtale med Lars-Emil Foder om digtsamlingen ‘Lysets jord’.

Lysets jord er en bog om at bevæge sig: gennem året, der går, og tiden, der nærmest står stille. I kædesting danner bogens sætninger en vaklende, alvorlig og sommetider lykkelig passage gennem dage så langstrakte som motorveje, pizza i parken, arbejdsløshed, angst og håb. Udgivet på Forlaget Harpyie 2021.

Rolf Sparre Johanssons fjerde bog er en sitrende række digte, som med humor og klarsyn står som en række enestående billeder på, hvordan det er at være uden for samfundets fællesskab og i stedet søge forbindelser til naturen.

Rolf Sparre Johansson (f. 1985) debuterede i 2015 med den anmelderroste digtsamling Søvn og har efterfølgende udgivet digtsamlingerne Begravelse (2016) og Piedestal (2018).

Produceret af LiteraturHaus v. Thorkil Jacobsen
Musik: Brand af L.E.F. & De Langsomme Lyn
Støttet af Statens Kunstfond

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »