fbpx

Mennesket i uføre #8: Er der stadig grund til at tænke naturens bevægelser musikalsk?

Gud, den store komponist og orkesterleder, er død, den kosmiske musik er forstummet eller blevet dissonant. Og hvor efterlader det mennesket? Er der stadig grund til at tænke naturens bevægelser musikalsk?

I dagens udgave af Mennesket i uføre opsamler Jon Auring Grimm musikalske motiver fra tænkere såsom Harmut Rosa, Albert Camus, Nietzsche og Jakob von Uexküll.

Dagens udsendelse er den ottende i en række på 9 podcasts, som fører os helt fra subjektets indtræden til den gennemgribende gentænkning af menneskets rolle og placering, som optager nogle af de vigtigste filosoffer i dag. Og når du har hørt dem alle, vil du ikke bare være blevet klogere på filosofi i bred forstand, men også på filosofiens blik på menneskets forhold til naturen.

Medvirkende:
Jon Auring Grimm PhD-studerende ved DPU og medstifter af Eksistensfilosofisk Akademi
Thorkil Jacobsen, LiteraturHaus

Arrangeret af:
Eksistensfilosofisk Akademi ved Stine Zink Kaasgaard og Jon Auring Grimm

Musik:
Da Geht ein bach – Nietzsche
Spillet af: Kristoffer Nyholm Hyldig

Podcasten er produceret af Regnfang

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »