fbpx

1. april åbner vi ny kaffestue i kælderen af LiteraturHaus. Det markerer en ny epoke i huset, hvor vi kommer til at have åbent hver dag og i endnu højere grad bliver drevet af frivillige ildsjæle.

Kældercaféen kommer til at holde åbent mandag til fredag fra kl. 10.00 – 16.00
Vi serverer espresso og lune boller til overkommelige priser.
Caféen bliver drevet af et hold af frivillige, og alt er økologisk.
1. åbningsdag er 1. april kl. 12.00

Det er en gammel drøm, som nu går i opfyldelse: At have et litteraturhus, hvor man bare kan droppe ind fra gaden og hygge sig i vores skønne kældercafé, læse noget fra Poesiens Hus’ bibliotek af digtsamlinger, lytte til gamle plader og drikke espresso-kaffe til overkommelige priser.

Vi håber og tror, at dette nye initiativ vil betyde et endnu mere levende hus.

Forud er gået et par måneders forberedelse, hvor vores vicevært Khaled har spartlet og malet væggene, og vi har nusset lidt om møblerne for at skabe så hyggelig en stemning som muligt. Samtidig har vi rekrutteret et hold af fantastiske frivillige ildsjæle, som vil stå for den daglige drift og være med til at tegne husets profil i fremtiden. Det glæder vi os helt vildt til!

Vi kommer til at tage 25 kr. for en cappuccino (eller lign.), og den pris symboliserer noget vigtigt for huset: Vi skal være tilgængelige for alle samfundslag, også dem der ikke har penge til at betale de priser, som det koster at besøge mange af caféerne i nabolaget.

For os handler Kældercaféen om at give et hyggeligt tilflugtssted til vores lokalmiljø og de litteratur-afecionados, som byen heldigvis er fuldt af. Her er endelig et sted, hvor alle er velkomne, og hvor man i hyggelige omgivelser kan læse en bog eller skrive en side på computeren.

Vi glæder os til at se jer!