fbpx

Vores huspoet Liv Ea inviterer til to timers workshop i Poesiens Hus. Vi læser, skriver, snakker og klipper ord og sætninger ud sammen.

12. maj 2022 kl. 19.00 – 21.00
Find billetter her

Med afsæt i ‘natur’ (17. marts) og ‘grænser’ (12. maj) som tema blander vi det visuelle og håndholdte udtryk med den frie idé, når vi på arkæologisk vis graver egne tekster frem. Sammen skaber vi noget nyt ud af noget gammelt.Poesiens Hus sørger for materialer, men du er velkommen til at supplere med eget materiale. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer og snacks i baren. Vi har også et par eksemplarer af Liv Eas digtsamling ‘Lys bliver til løv’ (2021) til salg på dagen.LIV EA (1999) er uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur og har senest udgivet digtsamlingen ’Lys bliver til løv’, en samling af cut-up-poesi om naturen og mennesket i sammensmeltning. Liv Ea er den første huspoet ansat i Poesiens Hus.

Workshoppen er gratis for medlemmer.

SÅDAN BLIVER DU MEDLEM AF POESIENS HUS
Overfør 400 kr til Poesiens Hus’ MobilePay: 86452
Husk at skrive din mail – så sender vi dig et poesibevis hurtigst muligt.SEND DIT DIGT TIL POESIENS

TIDSSKRIFT
Har du et bidrag til redaktionen? Et digt, en artikel, en anmeldelse, et interview, en poetisk oplevelse, et billede, et værk? Så put det i vores postkasse i Møllegade 7 eller send til poesiens.redaktion@gmail.com.

‘Poesiens Natur’ udgives live i Poesiens Hus den 31. marts 2022.

‘Poesiens Grænser’ udgives live i Poesiens Hus den 23. juni 2022.

Alle medlemmer, deltagere og bidragsydere får et frieksemplar af tidsskriftet.