fbpx

PORT & POESI

Der findes ringe portvin, og der findes fabelagtig, nuanceret portvin. Der findes ringe, uvedkommende poesi, og der findes poesi, der ryster jorden under vores fødder, og gør verden et bedre sted i små lysglimt af ord.

Vi kombinerer den gode portvin og den gode poesi. Aftenen består af fire runder af poesi og portvin, der nøje er blevet sat sammen.Den udvalgte poesi oplæses af forfatter og kulturformidler Dennis Jacob Rosenfeld.
Han beskæftiger sig med litteratur, film og tegneserier. Han er især fanget af krydsfeltet, hvor populærkulturen og finkulturen mødes.

Aftenens portvinsconnaisseur er Jakob Bo Claumarch. Han præsenterer og skænker hver portvin.Der er et meget begrænset antal billetter, og vi tager naturligvis alle de nødvendige forbehold i disse corona-tider.

Arrangeret af Poesiens Hus.

Find dine billetter her

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »