Back to All Events

Flæs

Så startede et nyt år og det betyder nye temaaftener på LITERATURHAUS på Møllegade, Nørrebro. I midten af Februar står den på KROPSIDEALER, og traditionen tro har vi inviteret en masse dygtige, kloge, sjove og spændende mennesker, til at komme og give deres input til det tema.

Aftenens koncept er simpelt; en bred vifte af forskellige komikere, musikere og kropsidealeksperter kigger forbi og giver deres kommentarer til kropsidealernes trivsel anno 2017

Kropsidealerne udvikler og ændrer sig hele tiden. For bare et par år siden udtalte VOUGE, at vi nu var nået til den store numses ære, og at den for alvor var blevet allestednærværende i modebilledet. På sociale medier er det bliver meget populært at ‘omfavne’ sin egen ‘store’ krop, og elske hver en bid af den lige fra appelsinhud til strækmærker. Hashtags som “Mermaidthighs”, “Cellfie”, “Selflove” og “bodypositivism” pryder billederne og fatshaming må efterhånden være et begreb alle kender til. 

Har kropsidealerne altid udviklet sig eller er der for alvor en kropsrevulotion igang? Vil den super tynde model på podierne forsvinde helt en dag, eller er der tale om et kropsideal der er ved at nå en bred mangfoldighed?

I løbet af aftenen kan du blandt andet møde:

-Nina Lundstrøm, psykomotorisk terapeut studerende, personlig træner og coach
-Louise Kjølsen, Twerk Queen og psykolog
-Moussa Mchangama, Strategisk Rådgiver på W20
-Efva Lilja, danser, koegraf og direktør for Dansehallerne
-kropstekster opført af skuespillerne Mette S. Nielsen, Jakob Scmidt Clausen, Camille Hertz
-Tine Marie Nielsen, stand-upkomiker
-Andrea Storegaard Brok, kropsaktivist og feminist

Dørene åbner kl 18.30 og entréen er 75 kr. 
(Billetter købes i døren kontant eller mobilepay)

Kig forbi og fyld dit hovede op med en masse reflekterende tanker og komiske indslag - det kan kun være sundt!

Vi ses

//FLÆS
Sofie Jo Kaufmanas & Mette Søndergaard Nielsen

Følg med på Facebook

Earlier Event: February 23
Litcafé #4