Back to All Events

CPH:DOX filmvisning og interaktiv performance

Den evigt rejsende CPH:DOX-darling Vincent Moon er tilbage sammen med Priscilla Telmon for at indvie os i en højteknologisk, audiovisuel ceremoni, der bringer os fra tranceceremonier i Rios forstæder over shamanistiske praksisser i Amazonas til afro-brasilianske kultbevægelser i Bahia.

Publikum (altså dig!) er medskabere, når Moon og Telmon fremmaner de psykoaktive ritualer gennem live videoredigering af parrets brasilianske filmoptagelser, der kredser om det hybride: Teknologi og natur, kultur og psykologi.

'Híbridos' er en filmoplevelse, der tager form efter publikum, stemning og rum i en helt ny, social konstellation on-site. Åbn dit sind og lad dig rive med på en fælles rejse mod det ukendte. 

Billetter købes via CPH:DOXs hjemmeside

Earlier Event: March 18
Karin Michaëlis Selskabets årsmøde
Later Event: March 22
Skræp festival