Back to All Events

Fundraisingkoncert med Dopplers

Kom og oplev Dopplers, en af Danmarks bedste vokalgrupper. Ved din deltagelse i koncerten støtter du samtidig deres rejse til Barcelona i juli måned. 

Entré: kr. 150,- inkl. Dopplers EP

Den Københavnske vokalgruppe Dopplers er blevet udvalgt til at deltage ved World Symposium on Choral Music i juli 2017. WSCM som afholder deres symposium for 11. gang er den største begivenhed for vokalmusik, hvor talentfulde kor, korledere og kor-entusiaster fra hele verden mødes for at dele musikkens særlige væsen på kryds og tværs af kultur og sprog.

WSCM foregår hvert 3. år i forskellige værtsbyer verden over og i 2017 er Barcelona værtsby. I løbet af symposiet vil der være koncerter, workshops og master-classes. Dopplers synger i alt 3 koncerter i Barcelona under temaet “Colors of Peace”. “Det har været en lang proces, men vi er enormt stolte over at være blevet udvalgt” siger Astrid Vang-Pedersen, grundlægger og musikalsk leder for Dopplers og fortsætter: “Det her er en enestående mulighed for at vise verden hvem vi er og hvad vi kan. Vi har fået lidt hjælp og støtte af etablerede navne som Anders Edenroth (red: The Real Group), og den tyske promotor Peter Martin. Men mest af alt er det jo fordi, komitéen anerkender vores høje niveau”.

Astrid Vang-Pedersen, arbejder med performance og koncertoplevelser, som publikum aldrig har oplevet før, bl.a. gennem hendes forskning i Performance Design. Målet er at skubbe til den gængse opfattelse af, hvordan publikum oplever en koncert. I 2015 vandt Dopplers en pris for den mest innovative performance ved den Internationale Festival “Aarhus Vocal Festival”.

Find eventet på facebook.