Back to All Events

Ancestral Modernism Singularity - Lê Quan Ninh solo improvisation

Tidsløshed og helende solo performance med fransk verdensklasse-percussionist!

Fordyb dig i en verden af lyd når den verdenskendte percussionist Lê Quan Ninh gæster København for første gang i 30 år og giver en primordial performance med fri improvisation. Primal lyd er menneskets metafysiske og biologiske hjem og fri improvisation opført af en percussionist, som har forbundet sig til det ekstreme, kan blive en intens, helende oplevelse. 

Lê Quan Ninh (født 1961, Paris), er en klassisk uddannet samtids-percussionist som har studeret med Sylvio Gualda ved konservatoriet i Versailles. Udover sin formelle uddannelse og performances med adskillige samtidige ensembler og danse- og teaterkompanier, har han udviklet en stor interesse for fri improvisation.

Find koncerten på facebook

Læs mere om Lê Quan Ninh her eller lyt til hans fantastiske improvisation her.


Denne koncert er en del af koncertrækken Ancestral Modernism Trilogy. Næste koncert er den 18. maj kl 20:00 i  Frederiksberg Slotskirke hvor percussionisterne Lê Quan Ninh og Ying-Hsueh Chen sammen vil præsentere koncerten Ancestral Modernism Duality.