Back to All Events

LitteraTour: Oplæsning af Amalie Smith, Ida Holmegaard og Krabbesholms litteraturhold

Krabbesholms litteraturhold er på tour og starter med et stort oplæsningsarrangement på Literaturhaus d. 4 maj.

Programmet byder på oplæsninger af de 13 litteraturelever, forfatter Ida Holmegaard, forfatter/billedkunstner Amalie Smith og vi slutter aftenen af med et spirituelt foredrag i sang og billeder ved Nikolaj Zeuthen og Oliver Hoiness (fra Skammens Vogn).
-

Ida Holmegaard er aktuel men romanen "Graceland", der udkommer på Rosinante d. 28. april. Hun udgav debutromanen "Emma Emma" i 2015 og dimitterede fra Forfatterskolen i 2013. 
-

Amalie Smith er forfatter og billedkunstner. Hun er aktuel med romanen "Et hjerte i alt", der udkom på Gyldendal d. 20. april. Hun blev færdig på Forfatterskolen i 2009 og tog afgang fra Kunstakademiet i 2015. 


Nikolaj Zeuthen og Oliver Hoiness spiller til daglig i bandet Skammens Vogn. Denne aften optræder de med et spirituelt foredrag i musik og billeder. 
-

Litteraturholdet fra Krabbesholm Højskole arbejder udfra en aktivistisk tilgang til litteraturen. De arbejder på tværs af medier med at synliggøre og tilgængeliggøre deres tekster, og undervises til hverdag af forfatter Adam Drewes og kunster Gisa Pantel.
-

Dørene åbner kl. 19.30 og programmet starter kl. 20.00.
Der vil være pauser imellem alle oplæsninger og optrædener, hvor det er muligt at købe en øl i baren og hvile ørene.

Find eventet på facebook