Back to All Events

Jazz Festival: Jacob Anderskovs Kinetics

Efter forårs-koncerter i bl.a. London, Berlin, Geneve og Köln, besøger de hjemmebanen i København.

Tætsammenspillet musik af Anderskov. Irrationelt-og-groovy, fysisk-og-abstrakt, sanseligt og ekspressivt. Musikken balancerer konstant mellem puls og ikke-puls, mellem swing og abstraktion.

Jacob Anderskov er som pianist, orkesterleder og komponist blevet beskrevet som "blandt de mest ekstraordinære kunstnere i nutidig musik" (Jazz Podium, Tyskland, maj 2010), og har modtaget adskillige priser, senest "Årets Jazz Komponist 2013" til Danish Music Awards Jazz. Anderskov har udgivet over 20 albums som bandleder. 

Anderskovs musik bevæger sig ubesværet rundt i grænselandet mellem improvisation, ny kompositionsmusik, jazz, folklore og klassisk. Det er rent og beskidt. Det er storladent og simplistisk. Det er uafrysteligt og stærkt nærværende. 

Line-up: Adam Pultz Melbye (b), Jacob Anderskov (p), Anders Vestergaard (drm)

Entré: 70,- (studerende 60,-)

Se video her