Back to All Events

Jazz Festival: Cathrine Legardh "Tribute til Monica Z"

Det er tredje år i træk, at LiteraturHaus lukker dørene op for jazzsangerinden, Cathrine Legardh, når hun hylder det svenske jazzikon Monica Zetterlund. Det sker med to fremragende musikanter; Jacob Christoffersen (piano) og Jesper Thorn (bas).

Man kan forvente sig en varm, udadvendt og hårrejsende koncertoplevelse på klingende svensk. Repertoiret er et udpluk af Monicas mange og alsidige musikperler – nogle mere kendte end andre... Koncerten rummer således både folke- og revyviser samt jazzstandards oversat til svensk af bl.a. Beppe Wolgers og Hasse og Tage, Povel Ramel samt Olle Adolphson – foruden sange fra samarbejdet med Bill Evans. Legardh har med stor succes turneret i Skandinavien – for fulde huse på bl.a. Stadsteatret i Stockholm og Helsinki. 

’Legardh imponerar! Zetterlund är en av mine favoriter och det krävs mycket för att jag ska bli imponerad. Hon har en fantastisk stämma med et relativt stort röstomfang och visst påminner den lite om Zetterlunds, men den är fortfarande personlig.’     
****ORKESTER JOURNALEN (SE), Josephine Stensson

’Legardh synger med stil, autoritet og troværdighed. Og stor kunst er det da at annektere Monica Zetterlund-klassikeren »Sakta vi går genom stan« og så bare gøre den til sin egen.’             ***** BERLINGSKE, Kjeld Frandsen

Entré: 150,-