Back to All Events

Jazz festival: Cathrine Legardh 'Tribute til Monica Z' feat. Dinesen

Det er tredje år i træk, at LiteraturHaus lukker dørene op for jazzsangerinden, Cathrine Legardh, når hun hylder det svenske jazzikon Monica Zetterlund. Det sker med et hold fremragende musikanter; Jacob Christoffersen (piano) og Jesper Thorn (bas) - samt særlig gæst Jakob Dinesen (tenorsax).

Man kan forvente sig en varm, udadvendt og hårrejsende koncertoplevelse på klingende svensk. Repertoiret er et udpluk af Monicas mange og alsidige musikperler – nogle mere kendte end andre... Koncerten rummer således både folke- og revyviser samt jazzstandards oversat til svensk af bl.a. Beppe Wolgers og Hasse og Tage, Povel Ramel samt Olle Adolphson – foruden sange fra samarbejdet med Bill Evans. Legardh har med stor succes turneret i Skandinavien – for fulde huse på bl.a. Stadsteatret i Stockholm og Helsinki. www.legardh.dk.

LINE UP:

Cathrine Legardh (vocal)

Jacob Christoffersen (piano)

Jakob Dinesen (tenorsax)

Jesper Thorn (bas)

Entré: 150,-

NB: Billetsalg i døren. Kom i god tid - de foregående år har der været udsolgt!

’Suveræne vokallækkerier! Poetisk indlevelse og mærkbart engagement.  Legardh synger fandeme dejligt og hun har udviklet en evne til at finde materiale der virkelig passer godt til hendes røst!'
****
POLITIKEN, Henrik Palle