Back to All Events

Jazz Festival: Søren Gemmers "The Lark" feat. La Cour/Toivanen/Fryland

THE LARK udgav i 2016 'The Lark', der er pianisten og komponisten, Søren Gemmers, andet album. Udgivelsen er blevet mødt med en stribe meget positive anmeldelser her til lands og internationalt. LiteraturHaus er meget glade for at kunne præsentere gruppen bag albummet live under Copenhagen Jazz Festival 2017.

The Lark er en tribute til ikke mindre end menneskelivet. Alle kompositioner er portrætter af nære og fjerne forbilleder af kød og blod udfoldet som melodiske linjer. Moderne jazz med inspiration fra klassisk musik, afstikkere i free impro, en subtil hip-hop vibe sine steder, altsammen holdt sammen af Gemmers melodiske signatur.

Live præsenteres The Lark af Søren Gemmer Quartet med trompetisten Mads La Cours blanding af poetisk svæv og uregerlig kantethed i front.

"På dette album bringer Gemmer os sine portrætter af andre kunstnere eller bekendte, som har betydet noget for ham... Det miniature-tema, Gemmer har skabt i Poulencs ånd, er næsten uhyggeligt præcist og viser os en meget virtuos og sensitiv dansk tonekunstner. ..."
Peter H. Larsen - Jazz Special (DK)

"Søren Gemmers 'The Lark' er et meget stærkt og anbefalelsesværdigt album. Et album, der bygger videre på debutalbummet og alligevel formår at fremstå som noget nyt og andet." 
Niels Overgård, Jazznyt (DK)