Back to All Events

Bogreception for Joakim Vilandts debutroman: Cassandra

Velkommen til grækernes visioner, vi mikser sommerlyset med efterårets komme for at se byen brænde ned. Musikken vil sive ud og ordene formere sig til en ringende fælleslytning, hvor en klang af undergang serveres med øl og sommeraften.

Vi holder reception for Joakim Vilandts debutroman Cassandra. Cassandra er en vanviddets sprogflåede samling med prædikener, digte, erindringer, fragmenter og profetier. Her er fornuften i opløsning og skabelsen betyder destruktion.

Resten af aftenens lineup:

Cecilie Lind, hovedsageligt digter med nu flere kampudgivelser på bagen. Uddannet på Forfatterskolen, trykt i bl.a. Hvedekorn og er nu aktuel med Til en engels forsvar, som hun vil læse op af i aften.

Mirian Due, hovedsageligt prosaist uden debut, men med et spragl af kristne krydderier. Uddannet på Forfatterskolen, står bl.a. trykt i Slagtryk og har nyligt skrevet salmer til Kirkesangbogen.

Til sidst (og først) spiller aftenens "husorkester", et firmandsband med sælsom, mørk rock, der har inspiration fra bl.a. Pink Floyd og græsk-ortodoks munkesang. Martin Lauge Christensen (guitar), Jesper Roland (bas) og Søren Linnet Schmidt (trommer) og Joakim Vilandt (keyboard og vokal).

Aftenens program lyder som følgende:

19:00 - Dørene åbner.
20:00 - "Husorkesteret" spiller.
20:10 - Mirian Due læser op.
20:25 - Cecilie Lind læser op.
20:40 - En lille pause.
21:00 - Joakim Vilandt læser op af Cassandra.
21:20 - "Husorkesteret" spiller.
21:30 - Fri leg/tak for i aften!