Back to All Events

REVERSE: Copenhagen International Poetry Festival


Flygtningestrømme, klimakriser, brexit, Aleppo, terror, Trump. Hvad skal vi gøre? Hvad kan vi gøre? Er vi magtesløse, handlingslammede? Det overordnede tema for REVERSE: Københavns Internationale Poesifestival 2017, er: Don’t mourn - organize

REVERSE præsenterer en række digtere, kunstnere og organisatører, der arbejder i spændingsfeltet mellem apati og aktivisme, mellem patos og politik og mellem fortid og identitet.

DELTAGERE:

Kei Miller (JAM/UK), Sara Margrethe Oskal (NO), Kayo Chingonyi (ZAM/UK), Derek Beaulieu (CAN), Pierre Alferi (FR), Joshua Clover (US), Juliana Spahr (US), Ida Börjel (SE), Marianne Larsen (DK), Jörg Piringer (AUT), Steven J. Fowler (UK), Morten Chemnitz (DK), Nils-Øivind Haagensen (NO), Ursula Andkjær Olsen (DK), Glenn Christian (DK), Liv Sejrbo Lidegaard (DK), Mathias & Mathias (DK), Jahatten (DK), Nikoline (DK), ØEN (DK), Slagtryk (DK), Marcos Carnero (ESP) o.a.

Oplev fire dage med oplæsninger, workshops, seminar, samtaler, audiovisuelle og interaktive kunstinstallationer, performances, gadefester & koncerter. Deltag i events om litterær aktivisme, kollektiv poesi, poesi og kritik, Dadaisme og visuel poesi - event om aktivisme & small press og om forholdet mellem historie og identitet. Deltag i events der udfordrer selve vores idé om hvad poesi er, skal og vil. 

Se det fulde program på www.reversecph.dk, og hold dig opdateret på vores facebookside.