fbpx

Kom og fejr Louise Juhl Dalsgaards nye bog: romancollagen Ting jeg tænker på. Oplæsning, velkomstdrink, generel festivitas – og naturligvis tilbud på bogen + gratis badges. Vi glæder os til at se dig & fejre alle de ting, vi tænker på

PROGRAM (Kælderen i LiteraturHaus):
Kl. 18.30: Dørene åbner
Kl. 19.00: Oplæsning af Louise Juhl Dalsgaard
kl. 19.30: Oplæsning af Lars Emil Foder og Viggo Bjerring
Kl. 20.00: Fri leg

OM TING JEG TÆNKER PÅ
“Jeg tænker på, hvor bange jeg er. For kødædende planter, hugorme, min fars vrede og atomkrig – i præcis den rækkefølge.”
Ting jeg tænker på er en poetisk romancollage, som gennem nedslag følger en kvindes opvækst i Danmark fra 1970’erne og frem til i dag. Her er forvandlingskugler i en iskiosk ved Tranum, Silvo-pudsemiddel, blommetrifli i portionsglas, TV-Shoppen, dymomaskiner, bygotto og speedway fra Vojens.

Ting jeg tænker på er en erindringsroman, der ubesværet glider fra det helt små til det allerstørste: Fra glæden ved et par sandaler og hestenes ånde på marken til sorgen over at miste en mormor, ikke at kunne spise og længslen efter at få et barn.
Louise Juhl Dalsgaard (f. 1973) debuterede i 2011 og skriver såvel romaner og noveller som digte og dramatik. Hun bor i Skanderborg og arbejder til daglig som underviser i kreativ skrivning. ‘Ting jeg tænker på’ er hendes ottende udgivelse.

OM LARS EMIL FODER & VIGGO BJERRING
Begge forfattere er udkommet på forlaget Ekbátana, og de vil oplæse op fra deres værker.
Lars Emil Foder er forfatter, musiker og sangskriver og har bl.a. udgivet prosasamlingen Fabelagtigheder.
Viggo Bjerring er forfatter og har for nylig udgivet romanen Verdenshjertet.