fbpx

RUST Sleeps Around er tilbage.
RUST er igen rykket ud af eget hus og over på lokale venues på Nørrebro. Her hyldes upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i unikke rammer.
Freja Kirk sætter alle menneskers kamp for finde sig til rette på spidsen. Til rette i sin krop, til rette med sit køn, til rette med sine venner, til rette med sin sorg, til rette med sit begær. For hun lever hver dag midt i splittelsen og får afløb for den i sine trappede soul/R&B-sange.

Kirk er hverken en af drengene eller en af pigerne. Hun er hverken den strømlinede popsangerinde eller den kantede outsider. Hun er hverken en eksplosion af påtrængende selvtillid eller selvudslettende sky.
For at fange Freja Kirk må man først og fremmest forstå, at hver gang hun bliver forsøgt defineret, undviger hun. Hun eksisterer i et landskab uden klare svar, uden klare identitetsmarkører.
Det er en risiko, de færreste tør løbe, men for Kirk kan det ikke være anderledes.På albummet Pussyfied, der drilsk skifter mellem hårde frigørelsesanthems og blide selveksaminerende ballader, favner hun usikkerheden og fejrer sejrene.
Albummet landede i 2019 og fik fuld plade i GAFFA med ordene: “Pussyfied er et af de stærkeste album fra en dansk musiker i år – hvis ikke i flere år.”
Året efter kom opfølgeren Sloppy Seconds, der som den forgående rummer utroligt meget power og sexyness.
RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg. 

Tid: Tirsdag 24. august klokken 20.00
Billetter: 135 kr købes HER