fbpx

RUST Sleeps Around: OTOOTO

Som en del af det prisvindende RUST Sleeps Around-koncept har RUST slået sig sammen med en række af landets uafhængige musikselskaber om det helt nye projekt RUST Sleeps Around Residencies.
OTOOTOOTOOTO, som betyder ‘lyd lyd’ på japansk, er det nyeste skud på stammen i dansk Jazz. Siden bandet blev dannet i 2019 har de høstet anderkendelse fra flere radiostationer og anmeldere. Allerede i November 2020 kunne de se tilbage på et år med et utal af koncerter med blot tre singler ude.

Billetter: Købes her

Tid: Kl.20

Lyden af OTOOTO er defineret af Jonas Due (Trompet) og Oilly Wallace’ (Saxofon) lyriske og lette melodier. Med en karakteristisk lyd fra den legendariske vintage synthesizer Juno 106 og et stærkt neo-soul/R&B groove er rammerne er sat.Sangene fylder lytteren med en følelse af håb og glæde, imens musikken udfolder sig på en harmonisk og legende måde. Den 21. maj 2021 udgav bandet deres længe ventede debutplade ‘This Love Is For You’, der blev rost af blandt andre Politikken og har figureret som Ugens Album på P8 Jazz.

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »