fbpx

Glæd jer til at opleve en intens solokoncert med saxofonist, improvisator og komponist Maria Dybbroe.
De seneste år har Maria gjort sig bemærket især på den mere eksperimenterende del af den danske jazzscene i mange forskellige sammenhænge, bl.a. som solist. 

Maria er en del af impro-trioen Køs, blæserensemblet Coriolis, saxkvintetten Sidechains, scenekunst-duoen ”Bodies we are – time we share”, og derudover skriver hun al musikken og står i spidsen for dobbelt-trioen Caktus som netop har udgivet pladen ‘Under Solen’ på Barefoot Records. Køs udgav i marts 2020 debut-pladen “An Uncaught Bird” på Forlaget Kornmod og i samarbejde med Jacob Ridderberg udgav Maria solo-saxofonpladen “Rituals” i oktober 2019 med Jacobs kompositioner. Som solist og sidewoman har Maria samarbejdet med mange forskellige musikere og kunstnere, bl.a. prominente navne som Pia Tafdrup, Laura Toxværd, Kasper Staub, Lars Greve, Lotte Anker, Tristan Honsinger og T.S. Høeg. I 2017 blev hun af P8 Jazz udvalgt til at turnere med Euro Radio Jazz Orchestra som årets danske deltager, og spillede samme år med Bon Iver på Haven Festival.

Maria komponerer musik for mange forskellige størrelser af ensembler og fra fuldstændigt noterede kompositioner til grafisk notation, sange og mere konceptuellerværker med inspiration fra både klassisk musik, jazz, free-jazz og pop. 2021 byder bl.a. på en udgivelse med bandet Maraton.

Onsdag den 14. oktober kl. 19.30
Entre: 80 kroner i døren.