fbpx

Støt LiteraturHaus

Om LiteraturHaus

I 2005 omdannede Paul Opstrup Nørrebros gamle metodistkirke til LiteraturHaus, Nordens første litteraturhus. I de seneste 15 år har huset lagt vægge til utallige oplæsninger, koncerter, fester og meget mere. Listen over uforglemmelige øjeblikke er lang.

I dag ledes huset af Thorkil Jacobsen. Missionen er at gøre LiteraturHaus til Københavns poetiske forsamlingshus. Litteraturen vil altid være vores fundament, men der skal også være plads til debatter, workshops, fester,  morgenkaffe, quiz-aftener, foredrag, teater, musik og meget mere.

Vi tror på, at der er værdi i at mødes.
Vi tror på samtaler.
Vi tror på, at litteratur, kunst og musik kan gøre os klogere.
Vi håber, du vil hjælpe os.

Bliv medlem

De litterære aktiviteter i vores gamle kirke er drevet af Foreningen LiteraturHaus. Som medlem er du med til at støtte litteraturen, og du vil nogle gange mærke en glad følelse i kroppen, når du går ned ad gaden – det er os, der sender dig en kærlig tanke!

Samtidig giver vi lidt rabat i baren og til særlige arrangementer.

Crowdfunding

I 2019 gennemførte vi en crowdfunding-kampagne på LiteraturHaus. Takket være jer fik vi råd til at male væggene og åbne vinduerne op, så der nu er naturligt lys i salen. Tak!

Men det er absolut ikke for sent at støtte huset – i butikken ovenfor kan du se mulighederne – og når du støtter os, er du med til at skabe et sted, hvor litteraturen kan bo, og mennesker kan mødes.

Du kan se videoen fra vores crowdfunding her:

Butik