fbpx

Vil du gerne være en del af et unikt litterært fællesskab i København?

 

Vi søger nye litteratur-entusiaster som vil hjælpe os med den daglige drift af LiteraturCaféen. Som frivillig bliver du en del af en levende græsrodsbevægelse inden for litteraturens og kunstens verden. Du vil indgå i et stærkt fællesskab, hvor der er plads til at afprøve dine egne litterære projekter samt assistere andre i deres. Vi ønsker at du skal tage hjem fra din vagt med tankerne fyldt af inspiration og god energi.

Vi har brug for frivillige til følgende to områder:

LiteraturCaféen

Caféen er udelukkende drevet af frivillige kræfter. Vi har fokus på at skabe et sted for vækstlags forfattere og kreative. Bliv frivillig i cafeen og vær med til at skabe hyggelige events som kan være alt fra læseklubber, manuskript læsninger, koncerter, bog-receptioner og ferniseringer.

Har du mod på at arrangere andre spændende events end ovenstående, så skal du vide at der er højt til loftet, en skøn stemning og en åbenhed for alt hvad der er anderledes.

Vi søger derudover et team af PR frivillige og teknisk interesserede i lyd og lys, som alle vil få effektiv oplæring og erfaring.

 

Den multidisciplinære kunstfestival i uge 24.

I samarbejde med Tuborgfondet afvikler LiteraturHaus i 2024 uge 25, den første tværæstetiske kunstfestival, hvor der på baggrund af dybdegående processer vil blive præsenteret one-of-a-kind engangs-optrædener af musik, poesi og dramaturgi skrevet og leveret af den frivillige vækstlags-gruppe.

 

Hvad tilbyder vi:

1. Idea Ignition (Uge 6-8): Slip din kreativitet løs med brainstorming sessioner og konceptudvikling workshops.

2. Crafting the Vision (Uge 9-11): Forfin dit koncept under vejledning og dyk ned i teknikker, der bringer din vision til live.

3. Skill Sharpening & Rehersals (Uge 12-24): Finpuds dine kunstneriske færdigheder gennem specialiserede workshops skræddersyet til dig. Modtag konstruktiv feedback og omfavn processen, forfin dit arbejde som forberedelse til fremvisningen.

4. Showcasing at LitHaus Festival (uge 25): Oplev spændingen ved at fremføre dit mesterværk på vores internationale festival. Få kontakt med andre kunstnere, branchefolk og kunstentusiaster.

Hvad forventer vi af dig:

Åben for alle kunstnere med interesse inden for: litteratur, musik, performance og skuespil.

Forpligtelse til at deltage i opstartsmøde d. 8. Feb. og derefter udvalgte workshops

Forpligtigelse til at fuldføre projektet ved at fremvise på festivalen i juni.

Mellem 16-29 år

Skriv dig op hvis du har interesse i at blive frivillig, så tager vi kontakt til dig.

Skriv gerne, hvilke dele du er interesseret i.

 

Send endelig en kort ansøgning til frivillig@literaturhaus.dk. Skriv gerne hvor meget tid du kan lægge i arbejdet, særligt ønskede opgaver, tidligere erfaring og lidt om dig selv 😊

 

Herefter vil du blive inviteret til et informationsmøde, hvor du kan møde den administrerende direktør Jeremy Thomas-Bøgsted og nogle andre frivillige for at få en fornemmelse af stemningen som frivillig på LiteraturHaus ♥