fbpx

Vort svage Mod – Digtere i krig

Hvad gør en kunstner, når han eller hun mærker fascismens fremmarch over alt i politik og samfund?

Det vil sangeren Mads Elung-Jensen og pianisten Axel Bauni sammen med programmedarbejder ved Danmarks Radio Tore Leifer give et bud på i koncerten ‘Vort svage Mod – Digtere i krig’.

Fire kraftfulde digterstemmer, de danske Gustaf Munch-Petersen og Tom Kristensen, den tyske Bertolt Brecht og den jødiske tysksprogede rumænske Paul Celan skrev digte før, under og efter fascismens og 2. verdenskrigs katastrofer.

Som forberedelse til kamp, for at komme igennem eksil og isolation og for at søge at bearbejde og finde en mening efter Auschwitz og Hiroshima.

Komponisterne Peter Bruun, Alexander Muno og Aribert Riemann har sat stærk musik til digtene.

Mads Elung-Jensen og Axel Bauni fremfører musikken, og Tore Leifer fortæller om digterne og om tiden før og under 2. verdenskrig.

Velkommen til en meget stor aften i LiteraturHaus.

Entré: 100 kr. studerende 60 kr

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »