fbpx

Talk Town Salon #2 Det monstrøse som modstand og uregerlige heltinder i litteraturen

𝗧𝗮𝗹𝗸 𝗧𝗼𝘄𝗻 𝗦𝗮𝗹𝗼𝗻𝗲𝗿 𝗶𝗻𝘃𝗶𝘁𝗲𝗿𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗹 𝗹𝗶𝘁𝘁𝗲𝗿æ𝗿 𝘀𝗮𝗺𝘁𝗮𝗹𝗲𝘀𝗮𝗹𝗼𝗻 – 𝗲𝗻 𝗮𝗳𝘁𝗲𝗻 𝗶 𝘂𝗳𝗼𝗿𝗹𝗶𝗴𝗻𝗲𝗹𝗶𝗴𝘁 𝘀𝗲𝗹𝘀𝗸𝗮𝗯 𝗺𝗲𝗱 𝗲𝗻 𝗿æ𝗸𝗸𝗲 𝗳𝗮𝗻𝘁𝗮𝘀𝘁𝗶𝘀𝗸𝗲, 𝗳𝗲𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗶𝘀𝗸𝗲 𝗳𝗼𝗿𝗳𝗮𝘁𝘁𝗲𝗿𝗲, 𝗯𝗼𝗴𝗵𝗮𝗻𝗱𝗹𝗲𝗿𝗲 𝗼𝗴 𝗮̊𝗯𝗲𝗻 𝗯𝗮𝗿.

Oplev Nazila Kivi og Asta Olivia Nordenhof i en samtale om det monstrøse som modstand og hvordan monstre findes og reproduceres indenfor køn, kapitalisme og queerdød.

Mød forfatterne Molly Mørch, Sarah Koppel, Anne Mette Kærulf Lorentzen og Sofie Riise Nors, når forlaget Cobolt præsenterer en panelsamtale om Uregerlige heltinder – og om hvordan man kan arbejde med forskellige tilgange til kvindeliv og kvinders frigørelse fra snærende bånd, kønsroller og seksualnormer i litteraturen. Samtalen bliver modereret af journalist Karen Dich.

Boghandlerne (Un)Told Pages og Det Lilla Rum bringer Jer deres udvalg af læseværdig feministisk (verdens-)litteratur, som kan købes under salonen. LiteraturHaus sørger for vin, vand og kolde øl fra deres bar hele aftenen.

Tirsdag den 13. oktober 17.00-20.00

Arrangementet er nu udsolgt.

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »