fbpx

Kom og fejr Tina Franks nye bog: ’Alt det vi fejler’.
Oplæsninger, velkomstdrink, generel festivitas – og naturligvis tilbud på bogen.

PROGRAM (Kælderen i LiteraturHaus):
Kl. 18.30: Dørene åbner
Kl. 19.00: Oplæsning af Tina Frank
Kl. 19.30: Oplæsning af Søren R. Fauth & Rebekka Boyding + digte og musik v/ Lars Emil Foder
Kl. 20.00: Fri leg

OM ALT DET VI FEJLER
“Jeg har altid tænkt døden som et franskbrød. Et brød uden birkes. Blød hvede. Sugende.”’Alt det vi fejler’ er en rå og smuk fortælling om fire generationer. Om omsorg og varme, had og skyld. Om kronisk sygdom, skønhedsoperationer og Vesterhavet.

Med sort humor og kølig poesi undersøger bogen det vi giver videre til hinanden: arv, genetik, sygdomme og en længsel efter at bryde fri. Men er mønsterbrud overhovedet muligt? Og kan vi skille os af med alt det vi fejler?
TINA FRANK (f. 1981) debuterede i 2020 med romanen ’Øjets anatomi’, og ’Alt det vi fejler’ er hendes anden udgivelse. Hun kommer fra Vojens, har læst Litteraturhistorie på Aarhus Universitet og er publiceret i forskellige litterære tidsskrifter.

OM SØREN R. FAUTH & LARS EMIL FODER
Både Søren R. Fauth og Lars Emil Foder er udkommet på forlaget Ekbátana, og de vil optræde med tekster fra deres værker:
Søren R. Fauth udkommer 14. oktober med ’Det R bladenes måde at falde på’ (Herman & Frudit). I værket er der et brev fra Rebekka Boyding, og de vil sammen læse højt fra digtsamlingen.
Lars Emil Foder er forfatter, musiker og sangskriver og har bl.a. udgivet prosasamlingen ’Fabelagtigheder’ og musik/lyriksamlingen ’Kun for idioter’.

Tid: lørdag 15. oktober kl 18.30-23.00
Billet: Gratis