fbpx

Copenhagen Jazz Festival: Solborg/Banke/Heebøll

Trioen Solborg/Banke/Heebøll arbejder altid med fokus på, hvordan materialet gennem nærværende, synergisk og dynamisk samspil, kan forløses på stærkest mulige måde – uanset genre. Over tid har de udviklet en særegen gensidig forståelse og – med nogen lytteres ord – telepatisk spillestil. Som om alle i gruppen trækker vejret gennem samme lunger og skaber transparent, elastisk musik. Her lyttes og tales med omhu, respekt og nysgerrighed.

Tid: 5. juli klokken 21.00
Biletter: 75,-/50,- – Køb billetter her
.

Nu er de aktuelle med albummet Angels, som de vil spille fra på LiteraturHaus.

I en intens og dynamisk trevejs-samtale bidrager alle med ligeværdige stemmer – og på dette album kan man i særdeleshed høre Heebølls energiske og ultra melodiske svar på Solborg og Bankes legende fletværk omkring materialet.

Udover Albert Aylers elegiske “Angels” kan man bl.a. opleve Nick Drakes “Harvest Breed” udsat for basklarinet, en hårdtslående version af Monks “Misterioso” og “Crepuscule With Nellie” – blandet med nye værker som “Rigors Remain” og “Early Morning Bells” af Solborg og “Den 7. Dag” af Banke.

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »