fbpx

Digterens værksted 1: Sophia Handler & Linus Carlsen

Lørdag 15. august klokken 14.00-16.30
Er du nysgerrig på arbejdsprocesserne i digterens værksted, hvor tekster bliver til? Så er du inviteret indenfor i Poesiens Hus.
Denne gang er det de to digtere Sophia Handler og Linus Carlsen der læser op af nye, endnu ufærdige tekster, afprøver og diskuterer dem med os i publikum og hinanden. Vi får dermed et eksklusivt indblik i deres personlige skrive- og læsepraksis.Du opfordres til at medbringe din egen notesbog og pen, da digterne også medbringer en lille skriveøvelse.Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.
–Om forfatterne:
Sophia Handler er uddannet fra Skrivekunstakademiet i Hordaland. Hun debuterede på Gyldendal i 2017 med digtsamlingen Feberfrihed, der kredser om angst som et eksistentielt vilkår og som en omklamrende tilstand. I 2019 udkom romanen Fe, der undersøger, hvordan de digitale møder, som i dag opstår hele tiden, påvirker vores opfattelse af virkeligheden og af hinanden.
Linus Carlsen er forfatter og lektor i kunst og kultur, tidligere udgivelser tæller romanen Genskær (2007), kortprosasamlingen Pantomime (2010) og senest digtsamlingen Jeg er blevet et hylster (2019).
Entré: 50 kr klik HER/ Gratis for medlemmer af Poesiens Hus og Literaturhaus

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »