fbpx

Fra Toraen til White Space: Strømninger i jødisk poesi

Vi dykker ned i jødiske poeter og den lange tradition i jødisk litteratur for at lade poesien tale. Dette arrangement er en blanding af foredrag og oplæsninger af forskellige digte.

Der er flere strømninger og et ocean af vidunderlige poeter at vælge imellem. Fra det stærkt religiøse over det politiske og til det helt personlige. Der er små vinduer ind i en tid hvor alt var anderledes, men alligevel ikke. Det bliver smukt, sjovt, rørende, smerteligt, råt, og meget mere. En tsunami af ord som river os med.

Dennis Jacob Rosenfeld er forfatter og kulturformidler. Han beskæftiger sig med litteratur, film og tegneserier. Han er især fanget af krydsfeltet hvor populærkulturen og finkulturen mødes.
Arrangementet er en del af Jødisk Informationscenter aftener om jøder i kunsten, som denne gang handler om poesi og foregår i Poesiens Hus.

Der er et begrænset antal billetter, og vi tager naturligvis alle de nødvendige forbehold i disse corona-tider.

20. oktober kl. 19-21.
BILLETLINK HER

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »