fbpx

Haus Market er tilbage!
Vi har glædet os helt vildt til at invitere jer til loppemarked igen. Det er selvfølgelig gratis at kigge ind og du kan forvente billig kaffe, god musik, og ikke mindst masser af gode loppefund!Vi opdaterer siden løbende med hvem du kan forvente at møde i standene, og hvad de kommer til at sælge til loppemarkedet.

22. maj kl. 10.00 – 16.00
Gratis entré

𝗛𝘃𝗼𝗿𝗱𝗮𝗻 𝗯𝗼𝗼𝗸𝗲𝗿 𝗷𝗲𝗴 𝗲𝗻 𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗽𝗹𝗮𝗱𝘀?
Skriv til os via messenger eller mail.
Tøv ikke med at sende en besked til os her, eller på hausmarket123@gmail.com
En stand koster 300 kroner. Det er muligt at være 2 personer om én stand. En stand er 1,5 x 2 meter. Der følger et bord (140×75) og to stole med til hver stand. Vi har bøjler til rådighed. De gives ud efter først til mølle-princippet. Til sidst får alle standholdere en gratis kop filter kaffe til at starte dagen på. Der vil være mulighed for at leje et tøjstativ til 50kr.

𝗔𝗳𝗺𝗲𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴:
Du kan frem til en uge inden markedet flytte din tilmelding til en alternativ dato eller få 50% af pengene tilbage. Ønsker du at melde afbud med under en uge tilbage, er du selv ansvarlig for at sælge din bod videre.

OBS: Der er ikke nogen rampe op af trapperne til LiteraturHaus. Det er derfor ikke muligt at medbringe barnevogn, kørestol, mv.

Vi ses til Haus Market i LiteraturHaus!