fbpx

Dobbeltkoncert: Malm og Mads Mouritz

Bandet ‘Malm’ spiller deres debutkoncert på LiteraturHaus. Med afsæt i autentiske breve og dagbogsnotater fra en ung soldat – følger vi ham kæmpe modvilligt i krigen og miste livet i sommeren 1916.

Før koncerten med Malm præsenterer sangskriver og sanger Mads Mouritz sine viser.

Tid: Fredag 24. september kl 20.00 (dørene åbner kl. 19)
Billetter: 50,-
kan købs her

‘Malm’ præsenterer en koncertfortælling der hiver publikum helt ned i skyttegravens mudder i 1. verdenskrig. Med afsæt i autentiske breve og dagbogsnotater fra en ung soldat – følger vi ham kæmpe modvilligt i krigen og miste livet i sommeren 1916. Under de allerstørste udfordringer udfoldes sange om drømme, tro, håb – det nære og fjerne.

‘Malm’ består af sanger og sangskriver Lars Malm (Nordstrøm), bassist Tomas Raae, trommeslager Dan Hvidtfeldt og guitarist Martine Madsen.

Som sanger og komponist i bandet Nordstrøm har Lars Malm udgivet tre album “Dagdrømmer” (2006), “Endnu en” (2008) og “Alt på Plads” (2010). En række sange har opnået omfattende airplay, såsom “Du og jeg”, “Endnu en”, “Januar” og ikke mindst nyklassikeren “Berlin”.

I 2015 udgav Nordstrøm i samarbejde med Søs Fenger i projektet Fenger//Nordstrøm albummet “Gnister”. Det er blevet til rigtig mange koncerter på spillesteder, festivaler og TV gennem årene.

Mads Mouritz er sanger og sangskriver. Han spiller moderne danske og engelske viser både i eget navn og i Mouritz/Hørslev Projektet, hvor han arbejder sammen med forfatteren Lone Hørslev.

Mads Mouritz spiller solo.

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »