fbpx

Bandet ‘Malm’ spiller deres debutkoncert på LiteraturHaus. Med afsæt i autentiske breve og dagbogsnotater fra en ung soldat – følger vi ham kæmpe modvilligt i krigen og miste livet i sommeren 1916.

Før koncerten med Malm præsenterer sangskriver og sanger Mads Mouritz sine viser.

Tid: Fredag 24. september kl 20.00 (dørene åbner kl. 19)
Billetter: 50,-
kan købs her

‘Malm’ præsenterer en koncertfortælling der hiver publikum helt ned i skyttegravens mudder i 1. verdenskrig. Med afsæt i autentiske breve og dagbogsnotater fra en ung soldat – følger vi ham kæmpe modvilligt i krigen og miste livet i sommeren 1916. Under de allerstørste udfordringer udfoldes sange om drømme, tro, håb – det nære og fjerne.

‘Malm’ består af sanger og sangskriver Lars Malm (Nordstrøm), bassist Tomas Raae, trommeslager Dan Hvidtfeldt og guitarist Martine Madsen.

Som sanger og komponist i bandet Nordstrøm har Lars Malm udgivet tre album “Dagdrømmer” (2006), “Endnu en” (2008) og “Alt på Plads” (2010). En række sange har opnået omfattende airplay, såsom “Du og jeg”, “Endnu en”, “Januar” og ikke mindst nyklassikeren “Berlin”.

I 2015 udgav Nordstrøm i samarbejde med Søs Fenger i projektet Fenger//Nordstrøm albummet “Gnister”. Det er blevet til rigtig mange koncerter på spillesteder, festivaler og TV gennem årene.

Mads Mouritz er sanger og sangskriver. Han spiller moderne danske og engelske viser både i eget navn og i Mouritz/Hørslev Projektet, hvor han arbejder sammen med forfatteren Lone Hørslev.

Mads Mouritz spiller solo.