fbpx

LYS – Mystik i litteratur og filosofi

Med dette seminar ønsker Eksistensfilosofisk Akademi at skabe dialog mellem litteratur og mystik og en kvalificering af mystikkens erfaring som en omfattende filosofisk, litterær, kunstnerisk og kulturhistorisk problematik. Oplægsholderne til dagsseminaret vil være forfattere og tænkere, der vil kaste lys over emnet fra deres forskellige indgangsvinkler til dette store emne.

Arrangementet er muliggjort med støtte fra Statens Kunstfond 

TId: Søndag 13 juni. klokken 10.00- 18.30
Billetter: Gratis klik her

Med seminaret bestræber Eksistensfilosofisk Akademi sig på at dække nogle af de centrale tematikker i krydsfeltet mellem litteratur og mystik – de bevæger sig fra et udpluk af de teologiske mystik-traditioner til hvad man kunne kalde ateologisk mystik og over mystikkens genkomst i dansk samtidslitteratur.

Der opfordres meget til at deltage i hele seminaret og at blive til den afsluttende samtale og diskussion. 

Deltagelse er gratis, men grundet corona-restriktioner, og i bestræbelsen på at passe på hinanden, skal man reservere en billet for at kunne deltage.Der bedes inderligt om, at man melder ud, hvis man alligevel ikke kan komme. Vi vil meget gerne, at alle pladser er fyldt. Altså, hvis du har bestilt billet og bliver forhindret i at deltage, så skriv da meget gerne til os, så vi kan frigive billetten til en anden. 

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »