fbpx

Henover sommeren har huset været igennem en større forandring. Stifteren af foreningen LiteraturHaus, Thorkil Jacobsen, har valgt at skifte ansvar, fra daglig leder til nu at indgå i husets bestyrelse. Skiftet er sket, for a kunne skabe de bedste mulige vilkår for husets fremtiden, og forudsætninger for at skabe spændende kunst og kulturoplevelse.

Jeremy Thomas-Bøgsted har derfor siden slut august overtaget stillingen og glæder sig til at lede huset ind i en mere driftssikker og blomstrende fremtid.

Lidt om Jeremy:

Jeremy er uddannet teaterinstruktør og har arbejdet i Danmark de sidste tolv år, hvor han er leder af Teater Ord/Blindt sammen med digtere Rasmus Rhode og er også leder af den engelske-talende teater kompagni Down the Rabbit Hole. 

Han har en stor kærlighed til poesi og spoken word, og som kunstner arbejder han for at skabe flere kulturoplevelser på tværs af genrer. Han underviser også og oversætter både dansk dramatik og digtsamlinger, når han får mulighed for det.

En spændende fremtid for huset

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at LiteraturHaus’ økonomi er presset. Den tredje coronanedlukning betød et hårdt forår 2022, hvor det var tungt at få gang i hjulene igen. Men vi kæmper videre! Vi skal nok overkomme disse udfordringer også (det er jo lykkedes før 🙂 ) – Og vi har heldigvis masser af spændende ting på programmet!

Følg med på hjemmesiden eller på Facebook for mere nyt.

Har du lyst til at dele dine overvejelser eller idéer med os, er du altid velkommen til at komme forbi Jeremy. Han har kaffe på kanden. Men skriv lige en mail til ham først, for han har travlt med at lære alle husets små krummelurer at kende, mens økonomi, partnerskaber og visioner alt sammen skal gå op i en højere enhed.

Vi glæder os til efteråret! – Og til at se jer herinde igen!