fbpx

Ny skriveskole. Ansøgningsfrist: 1. august

Skolen for Skrift er en skriveskole stiftet af forfatteren Rasmus Daugbjerg. Den holder til i vores kældercafé hver mandag, hvor der er undervisning fra kl. 17 – 20.

Undervisningen består af læsning og kritik af elevernes egne tekster samt oplæg fra tre gæstelærere.

Det vigtigt for os at etablere et trygt og konstruktivt rum. Et rum, hvor hver enkelt elevs tekst bliver læst med respekt, opmærksomhed og koncentration. Et rum, hvor der både er plads til dem, der har læst og skrevet meget før – og dem som er helt nye. Vi løfter hinanden og gør hinanden til bedre forfattere og læsere.

Som elev på Skolen for Skrift får du 20 undervisningsgange fordelt på ca. fire måneder. Vi afslutter med en afgangsoplæsning på LiteraturHaus.

Fine Gråbøl, Sidsel Ana Welden og Shadi Angelina Bazeghi er de tre første gæstelærere.

Ansøgning om tilmelding

Send en ansøgning med max 5 siders tekst fra egen hånd + omkring en halv sides tekst om dig selv til skolenforskrift@gmail.com.

Ansøgningsfrist til efteråret 2022 er 1. august. Undervisning hver mandag kl. 17-20 og enkelte tirsdage samme tid. Prisen for fire måneders undervisning er 8.500 kr.

Andre arrangementer

Udvalgte projekter

Mentorforløb for forfattere

Literaturhaus tilbyder til foråret et mentorforløb, i alt hvad forfatterskab indebærer. Mentorforløbet er for forfattere, der ønsker at styrke sin forfatterprofil, ved at blive vejledt

Læs mere »

Læsefest

Med LÆSEFEST slår vi dørene op til bøgerne, til hinanden og til verden. LÆSEFEST er ikke bare en distributionskanal og et godt tilbud, men rent

Læs mere »