fbpx

Upcoming sing/songwriter Selma Higgins holder koncert i LiteraturHaus den 14. october! Med sin dybfølte vokal og dynamiske melodier åbner hun op og røre publikum. For Selma handler det om at udtrykke skønheden i sårbarheden, og de smukke, sælsomme valg af toner og fraseringer inviterer lytteren ind i et gribende lydrum med et stærkt nærvær og ærlighed.

Som opvarmning kommer Simon Holger. Hans musik har sine rødder i musikgenrer, som 60’ernes melodiske pop og Motown. Simons musik tager udgangspunkt i fængende melodier, som går hånd i hånd med en lyrik der prøver at tage fat i livet mere trivielle sider, som vi alle kende

Tid: 14. oktober kl. 20.00
Billetter: Købes her

Selma Higgins udgav sin debut EP ‘To The Sincerest From Selma Higgins’ i april 2020, hvorfra singlen “Unruly Nature” strøg direkte ind i A-rotation på P6 Beat. Bands of Tomorrow har beskrevet hendes stemme som “stjerneklar, dybfølt og gåsehudsfremkaldende”, mens GAFFA har kaldt hende “folkrocket stortalent med gylde stemme”. Hvor hendes debut var en kærlighedserklæring til Folk og Americana, folder hun nu det akustiske lydbillede ud i sine nye sange, der tydeligt går i en mere poppet retning. Her vekselvirker guitaren med energiske live-trommer, varme synthflader og stærke korstemmer.