fbpx

Vi glæder os til at invitere dig til tre dage med poesi i verdensklasse!

Tid: 27. maj kl. 17 – 29. maj kl. 20
Billetter kan købes her

Sommertid er Danmarks store festival for poesi. Vi drømmer om at give dig det fineste, voldsomste, mest elegante, provokerende, sjoveste, vredeste, nødvendige, komplet uforståelige, totalt vedkommende, hårdeste, dovent drævende, tankevækkende poesi, du kommer til at høre i år.

Oplev i 2022:
Nora Gomringer
Lív Maria Róadóttir
Ingvild Lothe
Marianne Larsen
Elis Burrau
Morten Chemnitz
Liv Ea
Jessie Kleeman
Liv Thastum

LILLA SCENE kurateret af DET LILLA RUM søndag i Møllegade 7
Shadi Angelina Bazeghi
Amina Elmi
Helena Boberg
Melanie Kitti
Merima Dizdarević
Sabitha Söderholm
Maja Lee Langvad
Anna Rieder

Praktisk
Sommertid bliver til i partnerskab mellem Poesiens Hus og LiteraturHaus og Det Lilla Rum. Vi ønsker at skabe en festival, hvor danske og internationale digtere sætter hinanden stævne i København, og gæster kan opleve samtaler, oplæsninger, koncerter og meget mere. 2022 er festivalens tredje år.Tak til Københavns Kommune, Nordisk Kulturfond, Versopolis, Statens Kunstfond og Goethe-Institut for støtte.

Særlige vilkår
En ’Alle dage’-billet giver adgang til Sommertid-oplæsninger på LiteraturHaus fredag, lørdag og søndag (og dermed mulighed for at høre alle de repræsenterede digtere, talks og koncerter) samt et medlemsskab af Poesiens Hus. Billetten giver ikke adgang til fællesspisning. Et medlemskab er 1-årigt og giver ret til at stemme ved årets generalforsamling samt rabat på drikkevarer og arrangementer.

En ’Enkeltdag’-billet giver adgang til dagens program.
Søndagens program kurateres af DET LILLA RUM med støtte fra Statens Kunstfond.